dissabte, 22 de gener del 2011

Sanabres


Vaig anara dinar de menú el dijous 20 de gener amb el meu pare, i vaig dinar molt bé per 10€, sopa, peus de porc i cuajada amb mel. (molt bo, i estava ple).

Restaurant Sanabres es va fundar el març de 1974, des d'aleshores les especialitats han estat sempre les mateixes. La carn i el pernil ibèric de gla, al seu torn la cuixa de cabrit al forn és un dels plats més demanats., Tot això acompanyat d'una ampolla de vi a triar entre una de les nostres 200 referències disponibles.
La nostra especialitat en whiskys amb més de 450 referències i augmentant constantment els quals es poden comprar tots en la nostra botiga, o prendre'ls al bar o després d'un àpat, disposem també d'un ampli assortiment de ginebres, vodkes, roms i aigües de tot el món.

Direccion: Calle Taquigraf Serra 24
Horarios: Lunes a Viernes de 09:30 a 00:30
08029 / Barcelona
Sabados y festivos de 12:00 a 00:30
Telefono: +34 93 321 20 67
Fax: +34 93 439 40 07
Domingos Cerrado

referència al blog sopa i lletres 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada