dissabte, 23 de juliol del 2011

Ca la Guaria

Ca la Guaria.
C/ llarg, 20 Caseres
telf 977431932 i 619853036

Ahir dinar maridatge de Vins Piñol al restaurant Ca la Guaria (Caseres). Amb un amfitrió d'excepció, Josefina Piñol.

Vàrem maridar l'Avi Arrufí Blanc (monovarietal Garnatxa Blanca de Cellers Piñol) amb uns ous de guatlla farcits d'anxoves de l'Escala (9/10).

Tot dinant vàrem combinar un farcellets de marisc amb l'Avi Arrufí Blanc i uns farcellets de carn i foié amb el Raig de Raïm negre.





A proposta de l'Anna López Granero vàrem tastar el Raig de Raïm (Cellers Piñol) amb els postres, iogurt casolà amb fruits vermells liofilitzats, (10/10) Qui m'hauria de dir que la perfecte combinació per uns postres fos un vi negre amb tanta complexitat!

Si us ha fet un xic d'enveja, podeu visitar Cellers Piñol a Batea (Tarragona), dormir als seus apartaments i a dinar a Ca la Guaria, fàcil!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada