diumenge, 26 d’abril del 2009

Fonda Gaig

La Fonda Gaig está en la calle Córcega 200, 08036 de Barcelona
Telf. 934532020.
Su carta está diseñada para dar rienda suelta a las sensaciones y sabores de la cocina tradicional catalana, bien servida y elaborada con mimo.
cené "vull i vesa" de pescado, que es una sopa de pescado con el marisco y el pescado en el mismo plato. De segundo tomé pies de cerdo con nabos y de postre una tabla de quesos. Para beber regamos nuestra cena con Legaris 2005. Todo excelente, servicio y platos, nos costó 50€ por persona y el restaurante estaba lleno.

2 comentaris:

  1. Jo vaig sopar carxofes amb pernil de gla, boníssim. Bistec de vedella amb patates fregides, més que respectable. I coulant de xocolata, per llepar-se els dits.

    Resumint: Molt recomanable.

    ResponElimina
  2. Això de vull-i-vesa és tot una troballa lexicogràfica tot manllevant del francès el mot "bouillabaisse" que està manllevat de l'occità "bolhabaissa" que significa "bull" (bolh) i "parla en el foc (abaissa), es compon de sopa a base de peix de roca i marisc amb patates; recorda a la caldereta de Menorca. Plat de la Provença i fet famós pel port de Marsella.

    ResponElimina